Badkläder på nätet

Jag har letat badkläder på nätet ett tag nu men inte riktigt hittat det jag söker, antingen är det för dyrt eller för fult.
Undrar var man kan hitta  snygga badkläder och simkläder online det verkar vara svårt i år. Kanske får bli till att gå ner på stan en vända och se vad butikerna har att erbjuda. Vill ju inte gå runt och skämmas på beachen när frugan går runt i en snygg bikini brevid mig. Men så är det väl för oss män vi blir inte snyggare än vad vi är. Tur att man är en jäkel med hammaren, annars hade väl inte hustrun haft använding för mig.
Over and out!


Riktigt billiga fönster

Igår köpte jag ett par riktigt billiga fönster sparade ett par tusen jämfört med vad jag skulle fått betala hos min lokalahandlare. Jag hade egentligen inte planerat att köpa fönster nu, utan hade tänkt vänta till i sommar. Men så såg jag det här erbjudandet om att köpa bra kompositfönster i PVC och efter lite googlande så tänkte jag att de verkar faktiskt väldigt prisvärda. Nu väntar jag bara på att mina fönster skall levereras av företaget sen blir det till att ta hjälp av robban för att få upp de nya rutorna.
Jag hoppas bara att det inte är ett alltför billigt fönster utan att det håller lite kvalitet också.
Den som lever han får se.
Vi hörs!

Dags att fixa huset!

Underbart väder idag! Har varit ute och fixat med huset hela dagen. Hade kommit massa löv i stuprören, så mycket så att de hade sprukigt. Så fick åka iväg för att köpa ett helt nytt stuprör. Skönt att ha det fixat!

Måste byta hela fasaden i sommar, såg att den spruckigt på flera sällen samt att färgen har börjat flagna helt. 
Blir nog till att hyra ställning, tror inte att det räcker med en stege för allt de arbetet.

Jaja, en sak i taget.
Hörs!


Soligt och varmt men lite argt...fukt i krypgrunden.

Det är underbart soligt ute men jag känner mig lite arg. Jag har svårt att hantera min ilska, blir så arg över småsaker. Fast det som gör mig mest förbannad är att det är fukt i krypgrunden igen. Blir så trött när de händer. Och nu går det mot varmare tider, gissar att det bara är att plugga in avfuktaren och påbörja avfuktningen.

Peace!

RSS 2.0