Bordet gick sönder

Jaha, då gick en av mina käraste möbler i tu. Det bord som min farmor en gång i tiden ägde och brukade sitta och dricka kaffe vid. Så här gick det hela till: Jag och Patrik skulle baxa ut en gamal vitrin till garaget, väl halvvägs hade våra ryggar böjts 45grader och när vi nådde vardagsrummet gick det inte att hålla emot. Pang, boom, bang där föll den vitrinen rakt på farmor gamla bord.

Ett platt bord
Nu är bordet platt som en pannkaka och bortom all räddning. Vet inte riktigt hur detta bord skall kunna gå att ersättas, men men det går säkert. Det var ju trots allt bara ett bord.

Ett par trevliga Converse skor

Hej på er! Igår var jag lite nere och kände att jag behövde köpa något för att pigga upp mig. När jag köper något som jag verkligen gillar brukar mina problem bli mindre. Därför köpte jag igår ett par riktigt snygga Converse skor.
Jag satsade på klassikern Converse all star, det är sannslöst att tänka den funnits ända sedan 1917. Fick punga ut ett antal hundra men det är de värda. Lite kul att det står made in Serbia i mina trodde Converse var fullblodiga amerikanska skor.

Funderar på att köpa ett par Converse Sea star också men det får nog vänta tills nästa gång jag känner mig lite nere..

Vi hörs / Me not like you

Finns det någon effektiv hårborttagning

Kära läsare! Jag har ett problem som kanske kan tyckas banalt men som för mig är ganska stort. Jag lider nämligen av besvärande hårväxt, på min rygg växer det lite för mycket hår.

Somliga av mina vänner som närmar sig 40års åldern har beklagat sig över att de blir allt mer tunnhåriga och de är rädda för att de drabbats av håravfall. I mitt fall handlar det om det motsatta, eller nja på huvudet har jag lagom mycket hår men på kroppen lite för mycket.

Jag har tillräckligt mycket vett i kroppen för att förstå att jag skall vara glad att jag inte tappar hår, men det är faktiskt rejält besvärande att ha en sådan extreme kroppsbehåring. Så jag slänger ut frågan här är det någon som känner till någon bra och effektiv metod för att ta bort hår? Om du gör det får du gärna lämna en kommentar här.

Jag tror jag har provat de flesta vanliga hårborttagningsmetoderna: krämer, vaxning, rakapparat och epilering med epilator. De funkar någorlunda men inte så bra som jag hade önskat. Nu börjar jag bli desperat och funderar på att genomgå en IPL behandling för att bli av med oönskad hårväxt. Problemet är bara att en sådan behandling tycks kosta en slant, suck kanske får lägga skatteåterbäringen på det...


RSS 2.0