Krossade bilrutor

Hallå allesammans, glad påsk!
Hoppas alla har det lika underbart i det vackra vädret som jag har det. Känns riktigt skön med lite ledighet, efter långa veckor med heltidsjobb. I år firar jag påsk med min familj och ett par goda vänner. Någon timme kvar sedan börjar kalabaliken här hemma.

Var ute med jobbgubbarna igår och tog ett par kalla. När jag och sigge hoppade av 26:ans buss möttes vi av en bedrövlig syn. Säkert ett tiotal bilrutor hade krossats, glassplitter överrallt. Fattar inte hur lymlarna tänker när de gör något sånt! Allt bilglas sammantaget så handlar det om en saftig summa pengar, det blir en hel del arbete för olika glasmästare att bita i. Glad att det inte var på min gata huliganerna farit fram.

Dags att ta en kopp kaffe i solen sen blir det till att måla ägg, hörs!


Utbildning på jobbet

Hallå!
Idag ska jag iväg på en kurs med jobbet. Det är en hälsokurs som handlar om hjärt- och kärlsjukdomar. Om du inte redan vet det så kan stillasittande och stor TV/dator användning orsaka hjärtsjukdomar. Vi kommer däför få information och fakta om hur man bäst går tillväga för att inte vara fullt så stillasittande som vi många gånger är idag. Utbildningen håller på hela dag, sen skall det bli skönt med lite påskledighet.

/Hörs!
orskar

Ny blogg om epilering

Jag skapade en ny sida igår som kommer att handla om epilering. Vad är epilering tänker kanske du? Det är samma sak som hårborttagning. För den som lider av oönskad hårväxt finns det olika hjälp att få. En del av dessa behandlingar innebär permanent hårborttagning andra måste upprepas med jämna mellanrum.

Epilator

En effektiv men ändå enkel och relativt billig form av epilering gör med hjälp av en epilator. En epilator är en liten apparat som rycker upp hårrötterna istället för att kapa hårstråna. Det gör att håret tar längre tid på sig att komma tillbaka igen.

Så om du har problem med oönskad hårväxt vill jag rekommendera min sida om epilering och hår

Ny blogg om fönster och glas

Jag har blivit riktigt insnöad på det här med fönster och glas. Nu har en polare startat en blogg som handlar om just fönsterglas. Han planerar att skriva om olika sorters fönster t.ex kompositfönster och träfönster och var man hittar billiga fönster på nätet. Dessutom har han lovat att sidan skall innehålla texter om fönsterrenovering och glasmästeri. Ska bli spännande att läsa om hur en glasmästare arbetar, hade faktiskt funderar som ung att utbilda mig till glasmästare men det blev aldrig något med det. Numera är jag glad om jag lyckas utföra ett fönsterbyte utan att krossa vare sig fönster eller någon tå.

/Hörs!

Att hitta billiga fönster

En vän frågade mig igår om jag har någon erfarenhet av billiga fönster. Det är nämligen så att min vän och hans tilltänkta nygligen köpt ett hus där fönstren var fullständigt trasiga.  "Jo visst" sa jag, jag köpte själv ett par billiga fönster för bara ett par veckor sen. Sen berättade jag hur jag först köpte ett billigt fönster på hornbach, men att jag sen hittade ett billigare fönster på nätet. "VA?" sa han "vågar du köpa fönster på internet?". "Ja" svarade jag varför inte. Sen berättade jag att det går att hitta en massa billiga fönster online, bara man vet var man ska leta. Men min vän var svårövertalad, han trodde att det bara fanns en massa kompositfönster i billig PVC-plast från polen på nätet. Det hela slutade med en tur till k-rauta, där min vän köpte ett par inte allt för billiga fönster. Alla är tydligen inte villiga att handla billigare på nätet.

/Tjo!






Dags för ny garagedörr

Skulle gå ut till garaget och upptäckte att vår garagedörr fått röta på sig, mindre kul.
Mycket som skall fixas nu, är det inte det en så är det de andra. Garageporten är klart ganska gammal men ändå. Blir till att leta garagedörrar på nätet om jag inte hittar något vettigt här så får det bli att gå till "garage Kalle", han brukar ha koll på läget.  Undrar vad en garagedörr går på..... jag som vill ha ett nytt badkar )-:
/Ta de lungt, även när livet känns tungt! 
  


Nytt badkar till sommaren?

Jag har funderat ett tag på att skaffa mig ett nytt badkar. Frågan är vilken sorts badkar jag ska satsa på. Ha ju varit skönt med ett massagebadkar eller ett bubbelbad :-) Grejen är att de badkar jag varit och kollat på är så j*vla stora. Dessutom kostar de skjortan om man säger så. Har tittat efter billiga badkar på nätet men det är inte så lätt att hitta något här. Hoppas på att det kommer vara rea till slutet av sommaren så då tänkte jag passa på.
Framtills dess får jag väl hålla tillgodo med min gamla vita och slitna badkar.
/Hörs

RSS 2.0