Bestman nästa?

Igår ringde Arne mig, han var glad och lättad. Nu är det gjort - sa Han. Arne och Lisa har förlovat sig, under sin resa på Sicilien. Förlovningsringar har de tydligen köpt på nätet. Hade ingen aning om att man hittade billigare förlovningsringar online.

Nu verkar det som om bröllopet kommer hållas i december i år, kanske är det jag som agerar bestman då. Vi får väl se men jag har fått visa signaler på att det kommer bli så. Oavsett vill jag önska Arne och Lisa all lycka idag och i framtiden.

Minns själv hur det var att förlova sig även om det inte var igår direkt. Jag minns att jag kände mig som världens lyckligaste man samtidigt som jag bara ville spy. Men det har gått bra nu är vi ju gifta :-)

Bad i havet med höga vågor

God morgon! Vaknade idag till regn och rusk, typiskt svenskt sommarväder? Måste säga att vädret varit klart över förväntan hittils i sommar. Men idag är det väldigt, grått och blåsigt. Ändå blev det bad i havet. Vill rekommendera alla som har möjlighet att ta sig ett dopp i havet att göra det även när det tycks inhumant. Var helt underbart att bada i havet idag, men passa er för att dras med av vågorna.

Vi hörs!

Kompisen ständigt trött

Tja, idag tänkte jag ta upp ett litet problem jag har med en bekant. Det är nämligen så att min kompis, låt oss kalla honom "Peter", ständigt är trött. Tidigare tillhörde han en av de mest aktiva personerna i min bekantskapskrets men numera tycks han ständigt känna sig trött och vill helst bara sova. Jag har frågat honom om han känner sig deprimerad men det säger han sig inte vara. Frågan är vad man kan göra som vän?

Ska jag tvinga i honom multivitamin eller chisan?

Nu har han gått runt och varit trött väldigt länge och jag funderar verkligen på om han inte saknar någon form av mineral eller vitamin. Saken är den att han fyller år om ca en vecka, kanske skulle man då ge honom ett paket bestående av multivitamin, mineraler och ett par flaskor chisan? Eller blir det en upprepning av fjolårets present 1 liter vodka och 4 burkar redbull :-)

Höres!


Dags för nya tapeter och kanske en fondvägg!

Hej på er alla! Idag vaknade jag verkligen med humöret på topp. Solen lyser både ut och inne (i mitt sinne). Vi har bestämt oss för att byta tapeter. Så idag skall jag letar efter ett par snygga och billiga tapeter online. Tror att det blir ett par enfärgade i någon ljus färg. Kommer förmodligen satsa på ett par easy up tapeter, verkar ju hyfsat lätta att sätta upp! Har dessutom införskaffat ett riktigt långt bord så tapetseringen bör inte bli så svår.

Fondvägg eller inte?
Vi har även tänkt satsa på att göra en fondvägg, men nu börjar jag tveka verkar var lite jobb med att få det bra.  Jag gillar att göra det enkelt för mig, hade varit ganska skönt att skippa fondväggen och bara köra samma tapet över hela rummet. 

Samtidigt blir det ju riktigt snyggt, hittade en sida med en massa inspirerande fondväggar, kolla in dem många är riktigt snygga!

RSS 2.0