Kung Zlatan

Kollat på fotboll, härligt med en seger för Barca - Vilket jävla mål av Zlatan han bara tryckte till bollen med full kraft.
Annars var matchen lite dåsig även om det var aggressivt spel och två röda blev de ju också och en massa gula kort.

Aja! Skulle bara skriva av mig lite igen i glädjeyran.
Tjo!

När alkohol krävs för att visa sitt rätta jag...

Idag har jag haft en underbar dag. Har både haft tid att vakna till hemma och sedan haft det trevligt på stan. Har varit på julmarknad (premiär) och sedan käkat och druckit gott. Var välbehövligt att träffa mina vänner lite. Tyvärr får man väl säga, så finns det vänner i ens omgivning som uppenbarligen inte klarar av att visa sitt rätta jag alltid. Men när alkholen plockas fram slår det aldrig fel, irritationen som aldrig annars skulle uttryckts får plötsligt väldigt utrymme.

Jag blir så trött och arg på den här killen ibland. Min gissning är att jag framkallar någon form av mindervärdes komplex i honom. För en trevlig dag eller kväll måste alltid avslutas med någon form av pikar, sänkningar eller liknande. I varje fall när alkohol har intagits.

Denna gång var det när vi skulle säga hej då som han var tvungen att säga "du ska inte tro att du blalalblalal bara för att du är längre än mig" (givetvis på skoj) men jag svara någon kommer inte riktigt ihåg men ganska neutralt. Vilket gör att han känner sig tvingad till att säga jag har i varje fall mer karisma än dig.. Jaha tänker jag (detta är nog sant) men va fan säger du det till mig för? Vill du att jag ska tala om för dig hur psykisktistabil, rädd och bortkommen du verkar?

Frågan är också givetvis varför ska man överhuvudtaget racka ner på varandra, att försöka hjälpa varandra är en sak men trycka ner blir jag sjuktligt förbannad på ....
Va fan, jävla idiot lär dig hantera dina egna känslor och skaffa dig lite självkänsla för helvete .....

SÅ där tack ännu en gång för att jag får skriva av mig i denna ilskans främsta blogg.

-kram

Forsaken, övergiven med Dream Theater och väntan på UFC

Vill bara tala om för alla att det är en underbar låt, älskar den här. Känner mig så just nu lördag kväll och väntar på att UFC galan skall visas på TV Sport.

Jag vet, ja skriver ofta att jag har en massa ilska inom mig och förmodligen förbättrar inte UFC tittande min inre aggressionsnivå. Men det skiter jag i, idag för jag vill bara slöa och slappa och kolla lite bra fighter.

Blir jag sen arg och ilsken och låter mina aggressioner gå ut över en lyktstolpe senare är det nog inte hela världen.

Dream Theater - Forsaken


Så arg att det är svårt att sova

Jag känner mig så jävla förbannad på en viss person. Nu är det totalt omöjligt för mig att somna också!
Blir så trött på att alltid behöva fixa saker för denna person, kan hon inte bara försöka ta hand om sitt liv lite. Är ju inte så att jag är den mest stabila personen i världen själv. Ville bara avreagera mig lite, lätta lite på ilskan och släppa ut lite aggressioner hoppas att jag ska kunna hantera det hela på ett civiliserat sätt. Imorgon är en annan dag eller nja det är ju idag, men ska satsa på att sova nu.


Regn och rusk!

Nu är hösten här, tuffa tider väntar.
Känner mig mest arg, ilsken och rastlös hela tid.
Men vad ska man göra bara att försöka hantera dessa hårda tider också!

Dags att bege sig ut i friska luften på en liten vandring!

Peace

RSS 2.0